Bon debut del CH Mataró a 1a Estatal davant el Ceé gallec (0-6)

EMH CEÉ: Rodríguez, Pueyo, Roy, Bonilla, Fernández equip inicial, Mosquera, Torres, Guisamonde, Blanco i Otero.
CH MATARÓ: Roger, Castellsaguer (1), Bartrés (1), Ojeda (2), Dotras (1) equip inicial, Estañol, González (1) i Granados.
ÀRBITRE: Benítez, van mostrar targeta blava directe a Roy del Ceé i blava per acumulació a Dotras del Mataró. MARCADOR: 5’ CASTELLSAGUER (0-1); 9’ OJEDA (0-2); 13’ GONZÁLEZ (0-3); 26’ BARTRÉS (0-4); 27’ DOTRAS (0-5); 34’ OJEDA (0-6).

El CH Mataró va estrenar categoria de la millor manera possible, amb una contundent victòria a Galícia, tot i que el Ceé va oposar més resistència de la que sembla indicar el resultat final. L’equip local no ho va posar gens fàcil, ja que al seu joc dur s’ha d’afegir la pressió ambiental que exercia el públic gallec, però l’equip mataroní va saber superar les adversitats amb una actitud guanyadora.

El partit va començar calent, amb una agressió de Roy a Dotras que li va costar la blava directa i una falta directa que l’equip local va desaprofitar. Seguidament, Castellsaguer va fer pujar el 0-1 al marcador, que va dinamitar el partit. El Mataró va agafar confiança i ho va aprofitar per arribar al descans amb el 0-3 al marcador, gràcies als gols d’Ojeda i de González.

A la represa, l’equip de Xavier Gallén va continuar dominant el partit i el júnior Bartrés va aprofitar-ho per a marcar el 0-4. Un minut després Dotras va acabar de sentenciar el partit al anotar el 0-5 i Ojeda repetia com a golejador establint el resultat final a falta de 16 minuts. L’equip va dedicar la victòria a Jaume Parera, l’estimat expresident del CH Mataró que va morir la setmana passada.