El GrupClima Mataró planta cara al líder

El GrupClima Mataró va aguantar molt bé el líder fins ben entrada la segona part

El GrupClima Mataró va perdre a la pista del Roncato Pati Vic, el líder de la categoria en un partit on els mataronins no van merèixer perdre per golejada. L’equip entrenat per Ivan Sanz va aguantar bé davant el primer classificat de l’OK Lliga fins ben entrada la segona part que va ser quan el Vic va aconseguir el 2 a 0, gol que va arribar gràcies a la transformació d’una falta directa de Torra, falta que s’ha de dir que de cap manera va existir ja que va ser el jugador mataroní Roger Arnau qui va rebre la falta, i no al revés tal i com van veure els àrbitres del matx.

La primera part va estar molt igualada, tot i que l’equip de casa va tenir la fortuna de marcar en els primers minuts de joc i encarar la resta de partit amb més tranquil·litat. Abans d’arribar al descans Ferran Formatjé va tenir l’empat, però el seu llançament va rebotar d’un pal a un altre de la porteria per acabar sortint desviat.

A la segona part el GrupClima va seguir contenint els atacs locals i acostant-se cada cop amb més perill a la porteria de Sergi Fernàndez, l’ocasió més clara la va tenir Roca que va disposar d’un penal que no va saber transformar. Però ja ben entrat el segon temps, Roger Arnau va rebre una forta empenta i al caure a terra va fer caure un jugador rival, motiu pel qual els col·legiats van assenyalar una incomprensible falta directe en contra de l’equip mataroní que va suposar el 2 a 0. Tot i això el Mataró no va rendir i minuts més tard Roca escurçava diferències. Malgrat això aquell era el dia del Vic, ja que només un minut més tard Sergi Pla feia el 3 a 1. Ja en els últims minuts i amb els d’Ivan Sanz buscant la porteria local a la desesperada els de casa van aconseguir dos gols més al contraatac.

RONCATO PATI VIC – GRUPCLIMA MATARÓ 5-1

GRUPCLIMA: Roger Fernàndez, Roger Arnau, Jordi Bartrès, Albert Casanovas, Marc Roca cinc inicial; Ferran Formatjé, Marc Figa, Adam Puig. VIC: Sergi Fernandez, Marc Torra, Jordi Adroher, Joseph Maria Roca, Borja Lopez cinc inicial; Sergi Pla, Jordi Galan, Jordi Carbó.GOLS: 4’ Jordi Adroher (1-0), 47’ Marc Torra de falta directa (2-0), Marc Roca 51’ (2-1), 52’ Sergi Pla (3-1), 58’ Jordi Adroher (4-1), 59 Jordi Galan (5-1).