El GrupClima Mataró puntua a Maçanet

En el partit endarrerit corresponent a la tercera jornada, els homes d'Iván Sanz sumen un punt

Primer punt de la temporada del GrupClima Mataró, a la pista del Maçanet, amb l’única pega que podrien haver estat tres tranquilament. Els homes d’Iván Sanz van ser molt superiors a la primera meitat, dominant el joc i mostrant-se sòlids tant ofensiva com defensivament. Amb aquest domini es van posar 1-4 al inici de la segona meitat, però a partir del 2-4, que va arribar al minut 5 de la represa quan Garcia va aprofitar un rebuig de Roger Fernàndez després de dues aturades consecutives sense que la defensa pogués allunyar la bola.

Llavors el GrupClima va perdre el control del partit, amb masses errors defensius i el joc boig, i el Maçanet ho va aprofitar per capgirar el marcador i posar-se 5-4 a falta de cinc minuts pel final. Encara sort que els mataronistes es van posar les piles i van poder empatar amb un gol de Formatjé.

MAÇANET - GrupClima MATARÓ 5-5

MAÇANET: Calonge, Maqueda (2), Xavi Gonzàlez, Soler (1) i Garcia (2) equip inicial; Duràn i Fernàndez.

GRUPCLIMA MATARÓ: Roger Fernandez, Roger Arnau, Jordi Bartrès, Albert Casanovas (1), Ferran Formatjé (3) equip inicial; Adam Puig i Marc Roca (1).

ÀRBITRES: Srs. Vidal i Serraclara, van mostrar targeta vermella per acumulació a Duràn i targeta blava per acumulació a Roca.

GOLS: 3’ CASANOVAS (0-1); 12’ FORMATJÉ (0-2); 12’ Maqueda (1-2); 13’ ROCA de penal (1-3); 28’ FORMATJÉ (1-4); 30’ Garcia (2-4); 31’ Soler (3-4); 34’ Maqueda (4-4); 45’ Garcia (5-4); 47’ FORMATJÉ (5-5).