A intentar aigualir els carnavals de Vilanova i la Geltrú

Els homes d’Ivan Sanz intentaran continuar amb la bona ratxa

El GrupClima Mataró visita un Vilanova tocat i que per tant ofereix molt de perill, ja que es troba en una situació complicada, més a prop del descens del que es pensaven a l’inici de la lliga. L’equip del Garraf és un conjunt fet per jugar a Europa que no ha donat els resultats esperats, i per tant segur que no ho posaran gens fàcil a la seva pista.

És un equip molt dur que segur que vol sortir d’aquesta situació el més ràpid possible, i per tant el GrupClima haurà de sortir molt concentrat per intentar mantenir la bona ratxa de resultats. La temporada passada els locals van guanyar per 6-2, en l’únic enfrontament recent en la màxima categoria.

Dissabte, 21h. Vilanova i la GeltrúEls altres quatre enfrontaments són dels anys seixanta, quan el Mataró era Esport Ciclista i estava entre els millors d’Europa. La darrera victòria allà va ser la temporada 1969-70 per 1-2.

            Balanç històric          Vilanova - Mataró    Local         Empat        Visitant        3             0                 2

21a jornada 2 de febrer

Vilafranca - CerdanyolaVic - TenerifeIgualada - LiceoReus Deportiu - VoltregàFC Barcelona - NoiaOviedo - LleidaVilanova - GRUPCLIMA MATARÓBlanes - Lloret