El GrupClima conquereix el fortí de Sant Sadurní

Els mataronins inflingeixen la primera derrota del Noia a la seva pista

El GrupClima Mataró començava la segona volta amb la visita a la pista del Noia –on només el Barça havia pogut puntuar– sense cap tipus de pressió i sabent que era molt complicat donar la sorpresa, però fent bé la seva feina va acabar dominant a l’equip local i va sumar una victòria de prestigi. A més, els tres punts allunyen una mica més l’equip de la zona de descens i permeten encarar els propers duels a casa, que poden ser decisius, amb molta més confiança.

El matiner primer gol de Feixas, al minut quatre, va confiar l’equip local, que poc a poc va veure com el Mataró es treia de sobre la por i començava a plantar cara. Bartrés va igualar el partit deu minuts més tard al aprofitar un rebot. Poc després va reaparèixer Roger Arnau, després d’estar prop de dos mesos de baixa pel fort cop que va rebre en l’enfrontament contra el Barça. La primera meitat va deixar la sensació d’un xoc amb les forçes molt igualades, en la que el conjunt mataroní ja va demostrar ser un equip molt diferent al que va encaixar un dolorós 3-7 en la primera jornada de lliga.El Mataró, dominador a la represaQuan s’havia jugat poc més d’un minut de la segona meitat, Marc Roca va finalitzar una bona combinació entre Arnau, Bartrés i ell mateix amb un potent xut que avançava al seu equip per primer cop (1-2). Però l’alegria no duraria gaire, ja que en un obrir i tancar d’ulls els locals havien capgirat de nou el marcador amb un gol de Brichs i una falta directa transformada per Feixas. Els homes d’Iván Sanz no es van enfonsar, al contrari, van començar a dominar clarament al seu rival a la pista, i finalment arribarien els fruits. Al minut 39, Puig va tornar a equilibrar el matx al rematar al fons de la xarxa una passada interior, i quatre minuts més tard el reaparegut Arnau va ser decisiu al marcar el definitiu 3-4, després de varies aturades del porter local.

NOIA - GRUPCLIMA 3-4

NOIA Freixenet:

Gil, Varias, Cabestany, Feixas (2) i Brichs (1) equip inicial; Esteva, Mitjans i Jepi.

GrupClima MATARÓ:

Roger Fernàndez, Jordi Bartrés (1), Xavi Gonzàlez, Marc Roca (1) i Ferran Formatgé equip inicial; Adam Puig (1), Roger Arnau (1) i Eric Florenza.

Marcador:

4’ Feixas (1-0); 14’ BARTRÉS (1-1); 27’ ROCA (1-2); 29’ Brichs (2-2); 29’ Feixas de falta directa (3-2); 39’ PUIG (3-3); 43’ ARNAU (3-4)