El Tot Mataró guanya còmodament

El Sabadell va tenir pocs recursos contra la defensa local

El Tot Mataró JHM, en un moment de joc clarament ascendent, no va tenir problemes per desfer-se d'un dels cuers de la categoria que va tenir molt pocs recursos davant la defensa 6:0 de l'equip local, tot i l'absència en el centre de la mateixa de Bernat Batlle.Els vallesans van posar-se per davant a l'ìnici del partit fins que tres bons xuts exteriors de Busquets van posar els groc-i-negres per davant, i després, i sobretot en els deu minuts finals de la primera part, El Tot Mataró va obrir forat en el marcador quan Alberto Ruiz va aturar un parell de penals i després unes bones defenses van permetre ràpides transicions ben culminades sobretot per Edu Velasco.A la represa els locals van agafar ben aviat nou gols d'avantatge, però l'entrada de Buil a la porteria visitant va semblar fer entrar el seu equip en el partit amb cinc aturades consecutives, fins que Pere Cuquet amb tres gols consecutius va trobar-li el punt feble i a partir d'aquell moment tot va tornar a ser molt més fàcil, i només el relaxament local en els cinc darrers minuts va impedir que la diferència al final fos més àmplia.

EL TOT MATARÓ JHM- SABADELL 32-22

EL TOT MATARÓ JHM

Adrià Maymó i Alberto Ruiz porters; Martí Comas (2), Pere Cuquet (5), Sergi Rodríguez (3, 1 de p.), Albert Castelló (1), Toni Busquets (5) i Edu Velasco (7, 1 de p.) equip inicial; Edu Vivar (3), Sergi Gómez (4), Nacho Marín, Sergi Tria, Roger Capdevila (1) i Quique Sàenz (1).

SABADELL

Perelló i Buil porters; Vallribera (2), Garcia, Fenoy (1), Níñez (2), Fernàndez, Moliner, Andreu, Roca (5, 1 de p.), Vila (3), Calle (1), Pujol (3) i López (5, 1 de p.).PARCIALS CADA 5'

3-3, 4-4, 7-4, 8-5, 12-6, 18-11 descans; 21-13, 23-15, 27-17, 28-18, 32-19 i 32-22.