El Tot Mataró JHM debuta amb victòria

L'equip local en té prou amb dues ràfegues de bon joc per superar un discret Gavà

El Tot Mataró JHM, tot i estar lluny encara del joc que pot oferir, va debutar amb victòria a la nova categoria de Lliga Catalana- 2a Estatal, superant un discret Gavà que no sembla pas cridat a ser un dels equips forts de la categoria, almenys pel vist el dissabte passat al Pavelló Eusebi Millan, ja que el resultat final és una mica enganyós i no acaba de demostrar la superioritat de l'equip mataroní.L'equip local, que patia algunes baixes per lesió i malaltia, en va tenir prou amb un parell de bones ràfegues de joc a la meitat de cada un dels dos períodes per sentenciar el partit. A la primera part quan els visitants es van avançar per única vegada al marcador (4-5), els groc-i-negres van replicar amb un parcial de 5-0, amb bones defenses, aturades de la porteria, contraatacs i accions brillants en atac. Després una mica de relaxació defensiva fins al descans va permetre que els visitants reduïssin la diferència.A la represa els gavanencs van arribar a empatar novament a 18 gols i novament amb les mateixes armes de la primera part un parcial de 6-0 va donar el màxim avantatge del partit (24-18). Al tram final, Gómez i Bernat, van fer valer la seva experiència per resoldre situacions problemàtiques quan els àrbitres havien deixat els locals en inferioritat, fent inútils els esforços visitants per remuntar.

EL TOT MATARÓ JHM -GAVÀ 29-27

EL TOT MATARÓ JHM

Carles Núñez, Adrià Maymó i Alberto Ruiz porters; Martí Comas (3), Pere Cuquet (1), Sergi Tria (3), Albert Castelló (4), Bernat Batlle (5) i Edu Velasco (5, 1 de p.) equip inicial; Edu Vivar, Sergi Gómez (4, 1 de p.), Nacho Marín (3), Roger Capdevila (1).

PARCIALS CADA 5'

3-1, 4-5, 7-5, 11-8, 13-10, 14-13 descans; 16-14, 17-17, 22-18, 24-19, 26-22, 29-27.