El Joventut femení puja al quart lloc de Plata Estatal

Ha superat el BM La Roca amb una gran exhibició ofensiva

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie ha tancat la magnífic tarda d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca amb una victòria sobre el BM La Roca en l'anomenat "derbi del túnel".

L'equip de Jordi Rubí mai ha patit pel triomf i se situa ja en quart lloc de la Divisió de Plata superant el Sant Quirze, campió de la temporada passada, que serà el seu rival la setmana pròxima.

Handbol JH Mataró - La Roca

L'equip groc-i-negre ha demostrat una clara superioritat davant l'equip roquerol que s'ha manifestat sobretot en una primera part sensacional, que ha acabat amb un marcador de 18-10, després de molt bon joc tant en atac com en defensa.

A la represa l'equip vallesà ha pressionat més en defensa per intentar la remuntada, però tot el que ha pogut fer és apropar-se diverses vegades als cinc gols, que ha estat la diferència final.

Han destacat un cop més Maria Murillo i Ona Muñoz, que han fet 20 gols entre les dues.

JOVENTUT MATARÓ 33-28 BM LA ROCA

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (9), Zara Verdugo (1), Clara Poo (2), Judit Molins, Maria Murillo (11), Alisa Forné (3), Laia Arredondo, Claudia Grajal, Abril Buscà, Adriana Murillo (4), Berta Vives (3).
PARCIALS CADA 5': 1-1, 4-2, 9-4, 11-6, 14-8, 18-10 descans; 20-14, 23-16, 24-19, 27-22, 31-25, 33-28.