Sisena victòria seguida del femení del JH Mataró a Plata Estatal

Ha superat amb solvència un dels equips menys golejats de la lliga

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 19 Gener 2020 08:29

Handbol JH Mataró - Mislata

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va superar el Mislata valencià amb gran solvència el dissabte a la tarda, per sumar així la sisena victòria seguida en la competició de Plata Estatal i consolidar-se en el cinquè lloc de la classificació a només un punt del tercer classificat.

El partit va estar sempre dominat per l'equip de Jordi Rubí que va superar amb certa facilitat una de les defenses menys golejades de la lliga, per acabar clavant-li 32 gols, quan fins ara n'havia encaixat com a màxim 29.

Els parcials des del primer moment van anar afavorint l'equip groc-i-negre que va treballar molt bé en atac i als 15 minuts dominava per quatre gols (11-7), una diferència que va mantenir al descans (19-15).

A la represa va continuar el bon joc local i l'avantatge va arribar als vuit gols quan faltaven deu minuts, i mai es va patir per sumar els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 32-26 MISLATA

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Zara Verdugo (3); Clara Poo (5), Maria Murillo (5), Alisa Forné (8), Adriana Murillo (2), Berta Vives (1), Abril Buscà, Laia Arredondo, Claudia Grajal.
PARCIALS: 4-3, 8-5, 11-7, 14-10, 17-12, 19-15 descans; 20-15, 23-18, 25-19, 29-21, 31-25, 32-26.