Sisena victòria seguida fora de casa del femení del Joventut

L'equip mataroní s'ha imposat amb contundència al Leganés en la primera visita de la història a terres madrilenyes

200111Ha_LeganésJHM

L'equip femení del Joventut Handol Mataró ha guanyat amb autoritat i contundència a la pista del Leganés per obtenir la seva sisena victòria consecutiva en pista contrària en la categoria de Plata. D'aquesta manera es consolida en la cinquena plaça escurçant a un punt la diferència amb el quart.

La clara victòria mataronina s'ha forjat en un bon final de la primera part que ha permès passar de l'empat a 8, que registrava el marcador quan faltaven deu minuts per al descans, fins el 10-14 que hi havia en arribar mig partit.

Aquest final ha deixat tocat l'equip local i ha donat ales a l'equip de Jordi Rubí, que a l'inici de la segona part, amb una defensa i porteria espectaculars, ha fet un parcial gairebé increïble de 0 a 12 en 16 minuts, deixant absolutament sentenciat el partit. Després una certa relaxació ha permès que l'equip madrileny maquillés una mica el marcador.

LEGANÉS 19-29 JOVENTUT SYNERGIE MATARÓ

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo (2), Clara Poo (3), Maria Murillo (10), Alisa Forné (2), Claudia Grajal, Adriana Murillo (2), Berta Vives (5).
PARCIALS CADA 5': 0-1, 3-4, 5-7, 8-8, 9-11, 10-14 descans; 10-18, 10-21, 10-24, 13-26, 16-26, 19-29.