Doble victòria del Joventut Handbol Mataró en el duel contra Sant Vicenç

L’equip femení ha guanyat a casa i el masculí al Baix Llobregat

Avui els calendaris de la Plata Estatal femenina i la 1a Estatal Masculina deparaven un doble enfrontament entre els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró i de l'Handbol Sant Vicenç, que els equips mataronins han resolt al seu favor.

Handbol JH Mataró - Sant Vicenç

Victòria molt treballada de l'equip femení a casa

El Joventut Handbol Mataró Synergie tenia un partit complicat al Pavelló Teresa Maria Roca i l’ha superat amb èxit, ja que ha derrotat l’Handbol Sant Vicenç. D’aquesta manera es manté en el cinquè lloc de la Divisió de Plata, acostant-se a només dos punts del seu rival d’avui, que és quart. Cal dir que amb aquesta valuosa victòria l’equip de Jordi Rubí suma ja set victòries en els últims vuits partits.

Tot i les baixes que ha patit l’equip, i alguna absència més que patia en aquest matx, l’equip local s’ha mostrat molt fort en tot moment per aconseguit un triomf de prestigi. Ha sortit molt mentalitzat (4-1 als 6 minuts) i després ha anat resistint les reaccions visitants per marxar al vestidor encara amb avantatge de dos gols (14-12).
A la represa l’equip visitant ha guanyat en intensitat defensiva i s’ha arribat a posar per davant (18-19). Aleshores ha sorgit el caràcter guanyador del Joventut i de seguida ha recuperat el domini amb un parcial de 3 a 0, i fins al final ha controlat la situació jugant amb molta serenitat i assegurant molt bé els seus atacs.

JOVENTUT SYNERGIE 28-25 SANT VICENÇ

JOVENTUT SYNERGIE: Noemí Pérez i Lídia Bentkib porteres; Ona Muñoz (10), Zara Verdugo (3), Clara Poo (6), Maria Murillo (5), Alisa Forné (1), Adriana Murillo (2), Laia Arredondo, Claudia Grajal (1), Abril Buscà, Cristina Burgos i Ivet Deulofeu.
PARCIALS CADA 5’: 2-1, 4-3, 7-5, 8-8, 10-9, 14-12 descans; 15-14, 17-17, 21-19, 22-21, 25-23, 28-25.

L'equip masculí guanya amb autoritat a fora

L’equip masculí del Joventut Handbol Mataró no podia fallar avui i no ho ha fet. Ha aconseguit una còmoda victòria a l’Handbol Sant Vicenç, cuer de la 1a Estatal, tal com havia fet en les dues temporades anteriors, i amb aquests dos punts puja al novè lloc de la categoria.
L’equip de Sergi Rodríguez s’ha mostrat molt superior. S’ha mostrat molt ferm en defensa encaixant només 8 gols en els primers trenta minuts i al descans ja guanyava de 7 gols.
A la represa l’equip mataroní de seguida ha ampliat el forat, que abans de l’equador d’aquesta segona part ja s’ha obert fins els 16 gols, després d’un parcial de 2 a 11 en 13 minuts. Això ja ha deixat resolt el partit, i només els intents de l’equip local d'accelerar el partit els ha servit perquè el marcador no fos d’autèntic escàndol.

SANT VICENÇ 22-34 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Edu Calderón porters; Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (3), Pablo Vela (5), Dani Aguilera, Àlex Bosch (6), Jan Bonamusa (3), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva, Max Ansón (3), Mario Martínez (7), Joan Gascón (2), Pau Guirado, Manel Núñez.
PARCIALS CADA 5’:  1-2, 3-4, 4-6, 5-9, 6-11, 8-15 descans; 8-17, 10-23, 13-27, 15-29, 18-32, 22-34.