El Joventut Synergie suma la cinquena victòria dels últims sis partits

L’equip mataroní ha dominat amb autoritat l'Amposta, un dels clàssics de la categoria de Plata Estatal

Handbol JH Mataró - Amposta

El Joventut Synergie ha sumat avui la cinquena victòria en els últims sis partits de lliga. Pel mig només el líder, l’intractable Morvedre, ha pogut derrotar l’equip groc-i-negre. Avui ha superat amb autoritat un dels equips clàssics de la categoria, l’Amposta, que porta ja 19 temporades seguides en la categoria de plata de l’handbol estatal. Però està clar que l’equip ebrenc ha anat a menys i l’equip de Jordi Rubí l’ha derrotat amb contundència, tot i tenir baixes molt importants com eren Clara Poo o Maria Muñoz.

Des del primer moment l’equip local ha manat en el marcador i en el tram final de la primera part, amb Ona Muñoz letal en l’extrem dret i al contraatac ha obert un forat de cinc gols al descans. Després a la represa l’equip mataroní ha continuat molt fort en defensa i segur a la porteria, i en atac ha estat Maria Murillo la que ha fet tot un recital arribant a la desena de gols. L’ampli avantatge ha permès que el tècnic local, en els últims minuts, pogués fer jugar algunes jugadores que havia convocat del juvenil.

JOVENTUT SYNERGIE 26-17 AMPOSTA

JOVENTUT SYNERGIE: Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (6), Zara Verdugo (2), Judith Molins (4), Maria Murillo (10), Alisa Forné (2), Adriana Murillo (2), Berta Vives, Laia Arredondo, Claudia Grajal, Ivet Deulofeu i Abril Buscà.
PARCIALS CADA 5’: 3-2, 5-3, 6-4, 9-6, 12-6, 14-9 descans; 17-10, 20-13, 23-14, 23-15, 26-16, 26-17.