El Joventut Mataró cau derrotat clarament a Montcada

L’equip mataroní no va estar bé en defensa i baixa a l'onzè lloc de la 1a Estatal

• Divendres, 06 Desembre 2019 19:45

191206Ha_Montcada-JHM

El dijous, en partit avançat de la 12a jornada de la 1a Estatal, el Joventut Handbol Mataró va patir a Montcada la segona derrota consecutiva, després de la patida el dissabte anterior a casa contra el Palautordera. L’equip que dirigeix Sergi Rodríguez, va estar fluix en defensa i no va poder repetir la victòria que havia aconseguit en aquella pista les quatre temporades anteriors. La Salle Montcada, amb els dos punts salta per davant de l’equip mataroní, que per la seva part cau fins a l'onzè lloc de la classificació.

Va ser un partit semblant al disputat fa unes setmanes a Sabadell i en el qual l’equip mataroní es va enfonsar en el tram final per acabar perdent per una diferència exagerada pel que havia estat el desenvolupament el partit.

Al descans s’arribà amb el marcador igualat a 16 gols, després de 30 minuts de domini dels atac sobre les defenses rivals. A la represa l’equip local va pujar la intensitat defensiva i només va rebre 4 gols en els primers quinze minuts, cosa que els va permetre obrir forat de quatre gols al marcador. A partir d’aquí l’equip groc-i-negre ja va jugar a remolc i els intents de pressionar més en defensa no van sorgir l’efecte esperat i va rebre 9 gols en els últims deu minuts.

L'equip montcadenc, que aquesta temporada s'ha reforçat bé, no estava fent una bona campanya, i en aquesta ocasió tot i no comptar amb els germans Maresme, dos dels seus puntals, va acabar aconseguint el triomf amb 11 gols de Víctor Sáez, jugador que la temporada passada va estar a Lliga Asobal amb el BM Granollers.

SALLE MONTCADA 35-28 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Edu Calderón porters; Manel Núñez, Bernat Muñoz (5), Jaume Pujol (3), Pablo Vela (3), Dani Aguilera (2), Àlex Bosch (6), Jan Bonamusa, Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva, Max Ansón, Mario Martínez (8), Blai Deulofeu, Pol Colomer, Pau Guirado.
PARCIALS CADA 5’: 3-3, 6-6, 9-9, 13-10, 14-13, 16-16 descans; 18-17, 21-18, 24-20, 26-23, 29-25, 35-28.