Derrota inesperada del Joventut Mataró a casa

Ha perdut davant del Palautordera en els últims segons

Handbol JH Mataró - Palautordera

El Joventut Handbol Mataró ha patit una derrota una mica inesperada al Pavelló Teresa Maria Roca i que ha arribat per la mínima, com la temporada passada. D'aquesta manera l'equip mataroní es queda a la part mitja baixa de la classificació.

La primera part ha estat igualada, amb alternatives a favor d’un i l’altre per marxar al vestidor amb empat a 12 gols. A la represa ha sortit fort l’equip local i s’ha posat tres amunt (15-12), amb tres gols de Pablo Vela. Però l’equip local s’ha precipitat, l’equip vallesà ha revolucionat el partit i ha fet un parcial de 0 a 4 en tres minuts. L’equip local s’ha bloquejat i el Palau ha acabat fent un parcial de 5 a 12 en un quart d’hora. Quedaven 10 minuts i, amb el partit quasi perdut, ha reaccionat el Joventut empatant a 26 gols dintre de l’últim minut, però els visitants encara han pogut marcar el gol del triomf quan faltaven 8 segons.

JOVENTUT MATARÓ 26-27 PALAUTORDERA

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Edu Calderón porters; Manel Núñez, Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (5), Pablo Vela (5), Dani Aguilera (3), Àlex Bosch (3), Jan Bonamusa, Oriol Vaqué, Berenguer Chiva, Joan Gascón, Mario Martínez (4), Max Ansón (2), Pau Guirado.
PARCIALS CADA 5’: 2-4, 5-5, 8-8, 10-9, 11-9, 12-12  descans; 15-13, 16-17, 17-20, 20-24, 21-24, 26-27.