El Joventut Handbol Mataró rep el dissabte a la tarda el líder de Plata Femenina

L’equip masculí juga a la mateixa hora a Sabadell a la pista de l’OAR Gràcia

  • Divendres, 15 Novembre 2019 18:01

Handbol JH Mataró - Morvedre

Gran partit d’handbol el que es podrà veure el dissabte a les 18 hores al Pavelló Teresa Maria Roca. L’equip del Joventut Mataró Synergie, que porta tres victòries seguides, intentarà fer el que no ha fet ningú fins ara, o sigui derrotar el líder, el Morvedre de Sagunt, equip que la temporada passada va jugar a la Divisió d’Honor.
L'equip saguntí ha guanyat tots els partits jugats fins ara i compta amb 18 punts, mentre que l'equip de Jordi Rubí és 6è amb 10 punts.

Per això l’equip mataroní haurà de ratllar a un gran nivell defensiu per frenar un equip que porta 33 gols de mitjana i que ha guanyat en els seus quatre desplaçaments tots ells a Catalunya (La Roca, Sant Joan Despí, Gavà i Amposta).

Fa dues temporades, en l’única visita saguntina a Mataró, l’equip visitant es va imposar per 18-22.

180310Ha_OARJHM1

L'equip masculí busca el tercer triomf seguit a Sabadell

Per la seva part l’equip masculí del Joventut juga a Sabadell en un dels partits ja habituals a la 1a estatal. Allà els mataronins s’enfrontaran a l’OAR Gràcia, un dels equips històrics de l’handbol català. L’equip mataroní hi ha puntuat en més de la meitat de les seves visites... però en els dos últims anys hi ha perdut per la mínima. Els partits sempre solen ser igualats i no sembla que hagi de ser ara diferent, sobretot veient la línia ascendent dels maresmencs, amb victòries a Poblenou i a casa contra el Banyoles, i la lleugera davallada dels vallesans en les dues últimes jornades, amb derrotes a Banyoles i a casa contra el Sant Esteve Sesrovires.
L'equip sabadellenc, que és 5è amb 10 punts, de tota manera encara està per sobre del mataroní, que és 9è amb 6.
Interessant duel a les banquetes entre Gerrad Gomis i Sergi Rodríguez dos jugadors que s’havien enfrontat a la pista.