El Joventut Synergie guanya el tercer partit consecutiu

L’equip de Jordi Rubí ha guanyat a la pista de l’equip revelació de Plata

191109Ha_JHMfemeníaGavà

El Joventut Synergie ha aconseguit la tercera victòria seguida després de guanyar a la pista del Gavà, l’equip revelació de la lliga, amb un molt bon treball defensiu, sobretot a la segona part.

El partit ha estat molt igualat a la primera part sense que cap dels dos equips aconseguís agafar diferències importants.
A la represa tot anava pel mateix camí i semblava que es podria arribar a un final a cara o creu, quan transcorreguts deu minuts del segon temps, el marcador estava en empat a 16 gols. Aleshores l’equip groc-i-negre ha augmentat la intensitat defensiva i amb la inspiració de Maria Murillo en atac pràcticament ha resolt el partit amb un parcial de 0 a 5, que ha permès encarar el final amb força comoditat.

GAVÀ 22-28 JOVENTUT SYNERGIE

JOVENTUT SYNERGIE: Lídia Bentkib, Laia Argelich, Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo, Clara Poo (4), Judith Molins (2), Maria Murillo (10), Maria Muñoz, Alisa Forné (3), Claudia Grajal, Abril Buscà, Adriana Murillo (2), Berta Vives (2).
PARCIALS CADA 5’: 3-2, 5-6, 7-8, 10-10, 11-13, 13-14 descans; 14-15, 16-16, 16-19, 17-22, 20-23, 22-28.