Sergi Rodríguez s’estrena amb triomf a la banqueta del JH Mataró

El Joventut ha superat un incòmode Banyoles que no s'ha rendit fins al final

Handbol JH Mataró - Banyoles

Durant la setmana el club Joventut Handbol Mataró va comunicar que Sergi Rodríguez, ex-capità i actualment segon entrenador, es feia càrrec de la direcció tècnica del primer equip pel cessament de Jordi Fernàndez. I en Sergi ha tingut un bon debut, ja que l’equip groc-i-negre ha obtingut la segona victòria consecutiva derrotant un incòmode Banyoles, equip nou a la categoria, que venia després d’obtenir dues importants victòries seguides contra Sesrovires i OAR Gràcia.

L’equip local ha sortit molt fort i amb bones defenses, corrent al contraatac i bons atacs posicionals i ha anat obrint forat fins arribar als sis gols de diferència. Però en el tram final de la primera part la situació ha canviat radicalment i l’equip banyolí ha reduït la diferència als dos gols al descans.

A la represa la dinàmica del Banyoles ha continuat ascendent i s’ha posat per davant amb un parcial de 0 a 3 i durant uns minuts ha semblant capaç d’emportar-se els dos punts. Ha reaccionat l’equip local recuperant les sensacions de l’inici de partit, però quan faltaven 8 minuts el partit estava obert amb un 25-23. Aleshores l’equip local ha tancat defensa i porteria i ha fet un parcial de 4 a 0, amb tres gols de Pablo Vela, per deixar sentenciat el partit.

JOVENTUT MATARÓ 29-24 BANYOLES

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Guillem Juvinyà, Edu Calderón porters; Manel Núñez (4), Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (4), Pablo Vela (8), Dani Aguilera, Àlex Bosch (1), Jan Bonamusa (4), Joan Gascón, Mario Martínez (2) i Bernat Bonamusa (2), Oriol Vaqué, Max Ansón, Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5’: 1-2, 6-3, 9-4, 12-6, 13-9, 15-13 descans; 16-17, 19-19, 22-21, 25-21, 27-23, 29-24.