El JH Mataró encaixa la quarta derrota seguida en la 1a Estatal d'handbol

L’equip mataroní va tenir opcions a Sant Esteve de Palautordera però les va desaprofitar

190202Ha_SEST-JHM-4

L’equip masculí del Joventut Mataró no aixeca cap i està situat en l’avant-penúltim lloc de la 1a Estatal, en igualtat amb un dels equips que ocupa plaça de descens. El dissabte passat va caure a Sant Esteve de Palautordera en un partit on va tenir algunes opcions però les va desaprofitar.

L’equip local reforçat aquesta temporada respecte de l’anterior, quan l’equip mataroní va guanyar allà de deu gols (22-32), va sortir fort. Com sempre amb el màxim golejador de la categoria, Jordi Planas, tirant del carro, va manar durant quasi tota la primera part. Però en els instants finals l’equip mataroní va fer unes bones defenses i va resoldre bé en atac per marxar al vestidor un gol per sobre.

A la represa durant molts minuts el marcador va ser un frec a frec, però una sèrie d’errades en llançaments clars i una defensa massa feble (les baixes d’Oriol Vaqué i Berenguer Chiva pesen molt en el bloc central) van permetre que els locals, obrissin un forat de quatre gols que ja van gestionar bé fins al final.

SANT ESTEVE PALAUTORDERA 31-28 JH MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guille Juvinyà porters; Pablo Vela (4), Manel Núñez (4), Jaume Pujol (6), Jan Bonamusa, Dani Aguilera (2), Bernat Muñoz, Àlex Bosch (5), Max Ansón, Mario Martínez (3), Bernat Bonamusa (3), Joan Gascón.
PARCIALS CADA 5’: 4-1, 5-4, 7-6, 9-9, 13-11, 14-15 descans; 18-16, 20-17, 22-19, 25-22, 26-24, 31-27.