Gran victòria del Joventut Synergie a Sant Joan Despí

L’equip mataroní ha dominat des del primer moment amb una gran exhibició ofensiva

El Joventut Handbol Synergie ha fet un gran partit a la pista del Sant Joan Despí, un equip que estava dos punts per sobre a la classificació, i ha acabat guanyant per pujar al sisè lloc de la classificació.

L’equip de Jordi Rubí ha manat durant tot el partit en el marcador. Durant la primera part, ja amb una gran efectivitat en atac que s’ha mantingut durant tot el partit, l’equip groc-i-negre ha dominat en alguns moments de cinc gols.

Però en el tram final de la primera part l’equip local ha escurçat diferència i a l’inici de la segona part ha arribat a empatar a 17. Això ha fet despertar l’equip mataroní que, amb Clara Poo i Maria Murillo molt inspirades, ha fet un parcial de 0 a 6, que ja ha obert un forat que seria decisiu per acabar guanyant de forma molt solvent.

SANT JOAN DESPÍ 28-35 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelic porteres; Ona Muñoz (4), Zara Verdugo, Clara Poo (10), Sandra Fargas (6), Judith Molins, Maria Murillo (10), Maria Muñoz, Adriana Murillo, Sara Muniesa, Alisa Forné (5), Clàudia Grajal, Berta Vives.
PARCIALS CADA 5’: 1-3, 3-6, 5-9, 7-12, 10-14, 14-16 descans; 17-18, 17-23, 21-25, 22-29, 26-31, 28-35.