Els equips del Joventut Handbol Mataró van de visita

El femení juga a Sant Joan Despí i el masculí a Sant Esteve de Palautordera

Aquest cap de setmana els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen en els seus partits de categoria estatal.

191025Ha_SantJoanDespí-JHMfem

L’equip femení juga el dissabte a les 20 hores a pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí
Allà s'enfrontarà amb un equip que està dos llocs per sobre a la classificació de la divisió de Plata Estatal. Tots dos equips han seguit la mateixa trajectòria en les últimes jornades. Venen de perdre, fa dues jornades havien guanyat i abans havein perdut dos partits seguits. Però les mataronines estan una mica més necessitades, ja que estan dos punts per sota. La temporada passada la victòria va ser per al Joventut per 22-24  i fa dues per 25-27.

190202Ha_SEST-JHM5

Per la seva part l’equip masculí juga el diumenge a les 12:30 hores al pavelló “Quatre Hereus” de Sant Esteve de Palautordera.
Els dos equips arriben al partit en situació ben diferent a la d’anys anteriors en la 1a Estatal. L’equip local està ben situat (en 7è lloc amb 6 punts) i en canvi els mataronins estan fregant la zona de descens, una situació en la que feia molt de temps que no s’hi trobaven (13è amb 2 punts).
L’arribada de Mario Martínez al Joventut s’ha vist acompanyada per un descens d’efectivitat de “Mitus” Pujol, que no acaba d’estar del tot bé físicament, i també se’ls ha complicat per la lesió d’un altre puntal com Oriol Vaqué i dels dos porters del primer equip.
A les files de l'equip local hi ah el màxim golejador de la categoria en Jordi Planas que amb 44 gols, porta una mitjana d'onze gols per partit.
En les dues últimes temporades la victòria també ha estat per al Joventut. La temporada passada per 22-32 i en l'anterior per 25-28.