El Joventut Mataró topa amb la Roca

L’equip mataroní continua acusant les baixes sobretot en l'aspecte defensiu

Handbol JH Mataró - La Roca

L’equip masculí del Joventut Mataró no va tenir cap opció de repetir el triomf aconseguit la temporada passada a La Roca en l’anomenat “derbi del túnel” de la 1a Estatal. L’equip mataroní continua acusant molt les baixes, sobretot en l’aspecte defensiu i els roquerols van dominar el partit de forma força còmoda.

El marcador només va estar igualat en els deu primers minuts, però a partir d’allà la diferència va anar augmentant a poc a poc. Al descans la diferència era de quatre gols i el matx va quedar decidit abans de l’equador de la segona part quan l’equip local va fer un parcial de 4 a 0 fent pujar la diferència fins els vuit gols.

BM LA ROCA 33-27 JH MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Pablo Vela (5), Manel Núñez (1), Jaume Pujol (3), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (2), Bernat Muñoz (3), Àlex Bosch (1), Max Ansón, Mario Martínez (8), Bernat Bonamusa (2), Joan Gascón.
PARCIALS CADA 5’: 3-2, 4-4, 6-4, 9-5, 12-8, 15-11 descans; 19-13, 22-17, 25-19, 28-22, 31-23, 33-27.