El Joventut Synergie obté un triomf important a La Roca

No ho havia fet en les dues anteriors temporades a la 1a Estatal

190921Ha_JHMLeganés

L’equip femení del Joventut Mataró Synergie va aconseguir un triomf important a la pista del BM La Roca que li serveix per refer-se després dels dos punts perduts a casa la setmana anterior contar el Castelló i recuperar posicions a la taula classificatòria, on s’enfila fins al vuitè lloc, deixant enrere el seu rival.

És la primera vegada que l'equip mataroní guanya a La Roca en partit de la Divisió de Plata després d'un empat i una mínima derrota en les dues temporades anteriors.

El partit com s’esperava va ser molt competit a la primera part amb lleugers avantatges de l’equip local, que va marxar al vestidor amb 13-12 favorable.
Però a la represa tot va canviar. El Joventut va sortir amb molta més intensitat defensiva i amb alta resolució en atac. Només va encaixar tres gols en els primers deu minuts i va agafar ja tres gols d’avantatge (16-19), que en els deu minuts següents es van ampliar a set (20-27), decidint ja el partit. Així es va poder arribar al final amb força tranquil·litat, resistint els esforços desesperats de les roqueroles.

BM LA ROCA 26-29 JH MATARÓ SYNERGIE

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelic porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo, Clara Poo (8), Sandra Fargas (3), Judith Molins (2), Maria Murillo (4), Maria Muñoz (1), Adrian Murillo (4), Berta Vives (2), Alisa Forné, Clàudia Grajal, Laura López.
PARCIALS CADA 5’: 2-2, 4-3, 4-5, 9-8, 11-9, 13-12 descans; 14-14, 16-19, 18-22, 20-26, 24-28, 26-29.