Un Joventut força minvat planta cara a un dels líders

El Sant Quirze va obrir un forat decisiu a la primera part

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

El Joventut Handbol Mataró rebia el dissabte un dels líders, el Sant Quirze, que portava els tres partits guanyats, amb la missió molt complicada d’intentar repetir el triomf de la temporada anterior. La cosa es va complicar degut a un parell de baixes important com són Oriol Vaqué i Manel Núñez, i tot i fer un molt bon partit defensiu l’equip mataroní va haver de cedir davant els de Guiteras.

Va ser un partit de defenses i amb gran actuació dels porters, sobretot del porter visitant Capón, però també de Bassory per als locals amb aturades de mèrit.

El Joventut va anar sempre per darrere, rebent alguns parcials contraris molt durs que van anar decantant el marcador cap al bàndol visitant. Al descans el marcador estava en 7-13 per als vallesans.
A la represa l’equip groc-i-negre ho va intentar, va millorar en atac mantenint la cara en tot moment, i només va mancar una mica més d’encert en el xut per poder lluitar pel triomf.

JOVENTUT MATARÓ 18-23 SANT QUIRZE

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Max Ansón (1), Bernat Muñoz (2), Mario Martínez (3), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa, Jan Bonamusa (4), Jaume Pujol (1), Dani Aguilera (2), Pablo Vela (2), Àlex Bosch (2), Joan Gascón (1).
PARCIALS CADA 5’: 1-1, 3-4, 6-6, 6-9, 6-13, 7-13 descans; 9-14, 11-14, 13-18, 13-19, 15-21, 18-23.