El JH Mataró perd de forma clara a Esplugues

L'equip groc-i-negre va cometre moltes errades i va estar tou en defensa

191006Ha_EspluguesJHM

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró va perdre de forma clara a la pista de l'Esplugues i de moment encara no ha puntuat a domicili en el que portem de campionat, un fet ben diferent de la temporada passada quan no va ser derrotat fora de casa fins el sisè desplaçament.

L'equip mataroní només va anar per davant amb el 0-1. Després els espluguins van trobar moltes facilitats per anar superant la defensa del Joventut i al descans dominaven de 7 gols (18 -11) i tenien el triomf ben encarrilat.

De sortida a la segona part els del Baix Llobregat van clavar un parcial de 6 a 0 i van deixar el matx absolutament decidit. Al final, el relaxament local, va permetre que l'equip mataroní maquillés una mica el resultat, marcant més gols en els últims 20 minuts que en els primers 40.

El JH Mataró va encaixar un parcial de 15-2 en 25 minuts entre el final de la primera part i l'inici de la segona, que va portar el marcador del 9-7 al 24-11.

ESPLUGUES 34 - 26 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Bernat Muñoz (2), Pablo Vela (1), Jaume Pujol (7), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (6), Berenguer Chiva, Àlex Bosch, Mario Martínez (6), Bernat Bnamusa, Pol Colomer.
PARCIALS CADA 5': 5-2, 6-4, 9-7, 13-8, 15-9, 18-11 descans; 21-11, 24-12, 27-16, 28-17, 32-21, 34-26.