El JH Mataró Synergie no pot amb el Castelló

L'equip mataroní no ha està fi en defensa i perd el segon partit seguit

Handbol JH Mataró - Castelló

El Joventut Handbol Mataró femení rebia per primera vegada el Castelló en partit de la Divisió de Plata Estatal, i no ha pogut superar a les de La Plana que han estat molt efectives en atac a la segona part superant la defensa local, que ha anat baixant el seu nivell a mesura que avançava el partit.

El partit ha començat molt bé per a les de Jordi Rubí. A l'equador de la primera part manaven per 10 a 6, amb gran efectivitat de les jugadores més destacades del Joventut. Però en el segon tram de la primera part l'equip visitant ha millorat molt i ha arribat al descans amb un desavantatge mínim.

A la represa l'equip local ha tornat a sortit fort i s'ha tornat a posar quatre gols amunt (20-16). Tot semblava ben encarrilat, però les visitants han fet un parcial de 1 a 7 en set minuts, posant-se ja per davant. A partir d'allà han entrat les preses i el Joventut ja no ha pogut recuperar el control del partit i ha patit molt en defensa per aturar les atacants rivals, que han marcat 16 gols en els últims 23 minuts.

JOVENTUT SYNERGIE 27-32 BM CASTELLÓ

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (9), Zara Verdugo, Clara Poo (5), Sandra Fargas (4), Judith Molins (1), Maria Murillo (6), Clàudia Grajal, Maria Muñoz, Alisa Forné (1), Adriana Murillo, Berta Vives (1), Laura López.
PARCIALS CADA 5': 4-1, 6-4, 10-6, 12-8, 14-10, 15-14 descans; 18-15, 20-19, 22-24, 23-28, 26-29, 27-32.