El Joventut Synergie cau derrotat per la mínima a Mislata

L'equip valencià ha estat millor a la segona part i ha evitat la tercera derrota a casa seva contra l'equip mataroní

190928Ha_MislataJHM

L'equip femení del JH Mataró Synergie no ha tingut la mateix sort que l'equip masculí a casa, ja que després d'un partit molt semblant ha caigut derrotat per la mínima en terres valencianes.

El Joventut, que havia guanyat en les dues anteriors visites a la pista del Mislata, ha superat uns primers compassos de partit favorables a les mislateres, per anar capgirant el marcador i arribar al descans amb tres gols d'avantatge (11-14), destacant Clara Poo, que ha fet 5 gols en aquest primer període.

A la represa la diferència s'ha mantingut fins que s'acabava de superar el minut 10 (15-18). A partir d'allà la defensa local ha pujat un punt la seva intensitat. El Mislata s'ha posat per davant quan faltaven sis minuts (23-22) i ja no ha deixat d'anar per davant en el marcador i ha aconseguit el dos punts.

MISLATA 26-25 JOVENTUT SYNERGIE MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Clara Poo (7), Sara Ruiz, Zara Verdugo, Sandra Fargas (4), Judith Molins, Maria Murillo (2), Maria Muñoz (1), Alisa Forné (3), Clàudia Grajal, Adriana Murillo (4), Berta Vives.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 4-5, 6-7 9-9, 11-11, 11-14 descans; 13-16, 15-17, 18-19, 20-21, 24-22, 26-25.