Treballada primera victòria del JH Mataró a 1a Estatal

Ha controlat el partit contra el Sant Cugat en tot moment, però ha hagut de patir al final per guanyar per la mínima

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la primera victòria a la 1a Estatal d'aquesta temporada en superar per la mínima el Sant Cugat. Després de la derrota patida a l'Olímpic de Granollers en la 1a jornada, l'equip de Jordi Fernández i Sergi Rodríguez ha sortit molt mentalitzat i ha manat en el marcador des del primer moment. Als deu minuts ja guanyava de tres gols (7-4) i la diferència s'ha mantingut al descans (15-12), tot i que un moment abans havia arribat als cinc gols (15-10), després d'uns bons minuts de l'ala esquerra formada per Mario Martínez i Jan Bonamusa i també del pivot Dani Aguilera.

A la represa semblava que l'equip local hauria de tornar a obrir forat, però no ha estat així. Els santcugatencs amb la seva defensa oberta han creat problemes a l'atac local i per altra banda anaven trobant forats en la defensa local, sobretot ficant pilotes al pivot. I han arribat a igualar a 22 gols quan faltaven 12 minuts. Aleshores el porter juvenil Guillem Juvinyà ha aturat dos llançaments de penal i un contraatac i això ha tornat a fer despertar l'equip mataroní que s'ha posat tres amunt (27-24) quan quedaven dos minuts. Però els visitants no s'han rendit han treballat bé el contragol i l'equip local s'ha precipitat i ha permès que el rival es posés a un gol quan quedaven 40 segons. Després d'un temps mort el Joventut ha pogut mantenir la possessió i s'ha quedat amb dos unts molt treballats.

JOVENTUT MATARÓ 27-26 SANT CUGAT

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Manel Núñez (2), Max Anson (1), Bernat Bonamusa (4), Oriol Vaqué (5), Dani Aguilera (5), Pablo Vela (1), Jaume Pujol (2), Mario Martínez (3), Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch (1), Joan Gascón, Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 7-4, 8-4, 10-7, 12-9, 15-12 descans; 17-14, 19-17, 21-19, 22-22, 24-23, 27-26.