El Joventut Synergie inicia la Copa doblant la Lleidatana

L'equip mataroní va passar per sobre del cuer de Plata i demostra que encara amb ganes la nova competició

Handbol JH Mataró - Lleidatana

L'equip femení del Joventut Mataró Synergie va iniciar el dissabte la Copa Catalana d'handbol amb una contundent victòria sobre l'Assocació Lleidatana, al qual va doblar en el marcador (42-21).

El partit no va tenir massa història. L'equip local, cinquè a la Divisió de Plata Estatal, es va mostrar absolutament superior al cuer d'aquella categoria i li va passar pel damunt. Al descans ja guanyava d'onze gols (18-7) gràcies a una gran defensa. A la represa la defensa es va relaxar una mica, però l'atac va ser un allau, marcant 24 gols en els 30 minuts de la segona part.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 42-21 ASSOC. LLEIDATANA

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Irene Hernàndez, Clara Poo (3), Isabel Latorre (9), Zara Verdugo (2), Sandra Fargas (8), Maria Murillo (1), Alisa Forné (1), Berta Vives (4), Adriana Murillo (9), Sara Muniesa (2), Claudia Grajal (3).

La setmana vinent tancaran la fase de grups a la pista del Vilamajor.