El Joventut Handbol Mataró acaba la 1a Estatal en cinquè lloc

Va perdre en l'últim partit a la pista del segon amb una segona part molt fluixa

190427Ha_JHmtemps

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró va perdre en l'últim partit de la lliga de 1a Estatal a la pista del Sant Quirze i acaba en un cinquè lloc que hagués pogut ser millor, però que, de tota manera, és una posició excel·lent havent lluitat fins al final amb Sesrovires i La Roca per tercer lloc, que s'ha quedat a un sol punt.

L'últim partit, a la pista del segon classificat, ja se sabia que seria complicat. En primer lloc perquè l'equip "kiri" ha guanyat tots els partits a la seva pista aquesta temporada, perquè podia quedar encara campió si guanyava i el Sarrià perdia a Sabadell, i perquè l'equip que entrena Josep M. Guiteras tenia ganes de revenja després de la derrota patida a Mataró a la 1a volta.

El Joventut va sortir molt bé i concentrat en defensa i a l'equador de la primera part guanyava per 4-5. Però en el tram final de la 1a part l'equip local ja va prendre la iniciativa per marxar al vestidor amb un 12-9 favorable.

A la represa els quirzetencs van sortie forts i de seguida van prendre un clar avantatge de 8 gols (18-10) que ja va deixar decidit el matx, que va acabar amb un final per a oblidar i amb la derrota més clara de l'equip mataroní de tota la temporada.

SANT QUIRZE 30-20 JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (5), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (4), Jaume Pujol (2), Oriol Vaqué (4), Oriol Prat (1), Bernat Bonamusa (2), Manel Núñez, Berenguer Chiva, Max Ansón, Benjamí Calvillo, Pol Colomer.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 2-3, 4-5, 7-6, 10-7, 12-9 descans; 16-10, 18-11, 19-14, 23-15, 27-17, 30-20.