El Joventut Handbol Mataró guanya a Sant Joan Despí

L'equip mataroní encara aspira el tercer lloc de la 1a Estatal

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

El Joventut Handbol Mataró ha aprofitat la pressió que tenia al damunt l'equip local, que està lluitant per evitar el descens, i ha tornat amb els dos punts del seu desplaçament a Sant Joan Despí. D'aquesta manera l'equip de Jordi Fernàndez continua aspirant a la tercera plaça de la 1a Estatal.

L'equip mataroní ha fet un bon partit en atac superant amb certa facilitat la defensa de l'equip santjoanenc i, tot i que la defensa no ha estat especialment encertada, ha pogut aconseguir el triomf en el partit d'aquesta avant-penúltima jornada.

El marcador ha anat a sotregades, amb moltes alternatives. Primer domini mataroní (4-6), replicat per una bona ratxa local (11-9) i nova reacció del Joventut, en el tram final de la primera part, per arribar al descans amb 14-16.

A la represa altra vegada s'ha posat per davant el Sant Joan Despí (24-21 als 12'), però l'equip groc-i-negre amb un parcial de 0 a 4 s'ha tornat a posar per davant. L'equip local encara ha tornat a empatar a 31, però el Joventut ha tingut més serenitat, davant un equip més nerviós, per guanyar amb un parcial final de 0 a 3.

SANT JOAN DESPÍ 31-34 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (4), Jaume Pujol (7), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (4), Oriol Vaqué (5), Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (1), Manel Núñez, Max Ansón, Javi Martín.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-6, 7-7, 11-9, 11-13, 14-16 descans; 18-18, 22-21, 24-24, 26-27, 28-31, 31-34.