Dos rivals molt difícils per als equips del Joventut Handbol Mataró

Les noies reben el Benidorm i l'equip masculí juga a Sant Esteve Sesrovires

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró de categoria estatal tenen dos partits molt complicats aquest dissabte en la seva lluita per mantenir les bones posicions que ocupen actualment a Plata femenina i a la 1a Estatal masculina.

181208Ha_Benidorm-JHM1

L'equip femení del Joventut Synergie, que ocupa el cinquè lloc de la Divisió de Plata, rep el dissabte (18 hores) al Pavelló Teresa Maria Roca el segon classificat, el Benidorm: L'equip visitant busca un triomf que li asseguraria poder disputar les fases d'ascens.
A la primera volta a Benidorm el Joventut va guanyar per 21-22, en l'únic partit que les alacantines han perdut a casa seva i de ben segur vindran amb ganes de treure's aquella espina.

Handbol JH Mataró - Sesrovires

L'equip masculí juga a Sant Esteve Sesrovires, contra el Sanes, un dels equips històrics de la 1a Estatal, on milita des de fa més d'un quart de segle de forma ininterrompuda. L'equip mataroní, que dirigeixen Jordi Fernàndez i Sergi Rodríguez, està situat en el tercer lloc amb 33 punts i l'equip sesrovirenc és quart amb 31 punts. Una victòria dels del Baix Lobregat els suposaria desplaçar l'equip mataroní d'aquest tercer lloc. Un tercer lloc que per al Joventut suposaria la millor classificació mai aconseguida en la 1a Estatal. I tenen ganes de mantenir-lo, però no serà fàcil. A la primera volta l'equip sesrovirenc va guanyar a Mataró per 27-33.