El Joventut Synergie empata en el "derbi del túnel"

L'equip mataroní va empatar a La Roca i continua en cinquè lloc de Plata Estatal

Handbol JH Mataró - La Roca

El Joventut Synergie Mataró va fer un bon partit a La Roca en l'anomenat "derbi del túnel" del la Divisió de Plata Estatal d'handbol, i va treure un empat que manté l'equip en la cinquena plaça i com a segon equip català de la categoria.

De forma semblant al partit de la primera volta a Mataró i del de la temporada passada a la pista roquerola, el matx es va decidir en un final molt emocionant però en aquesta ocasió el darrer gol de les locals només els va donar l'empat, a diferència de les altres ocasions en què havien guanyat per la mínima.

Tot el partit va ser un frec a frec constant, registrant-se empats a pràcticament tots els resultats possibles. Només al descans l'equip vallesà va agafar un petit avantatge de dos gols (10-8), que a la represa de seguida va neutralitzar el Joventut. I quan faltaven tres minuts un gol de Sara Muniesa les va posar per davant. Tensió al final i tot i estar en inferioritat les roqueroles van empatar.

BM LA ROCA 20-20 JOVENTUT SYNERGIE MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Clara Poo (3), Isa Latorre (3), Maria Murillo (7), Sara Muniesa (3), Zara Verdugo, Alisa Forné, Clàudia Grajal, Adriana Murillo (4), Berta Vives, Dúnia Haitami.
PARCIALS CADA 5': 1-0, 2-1, 4-4, 7-5, 7-7, 10-8 descans; 11-9, 13-12, 13-15, 16-15, 18-17, 20-20.