Els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen prop de casa

L'equip femení juga a La Roca i el masculí a Esplugues

El dissabte a la tarda els dos equips de categoria estatal del Joventut Handbol Mataró es desplacen prop de casa en busca de dues victòries que els consolidin en les magnífiques posicions que ocupen a les seves categories.

El femení juga al Vallès Oriental

L'equip femení del Joventut Synergie juga a les 18 hores a la pista del BM La Roca en un partit de màxima rivalitat de la Divisió de Plata Estatal. En ell l'equip groc-i-negre intentarà treure's l'espina de la derrota patida a casa a la primera volta per 23-24 i també de la derrota patida allà la temporada passada per 26-25, amb gol en el darrer instant del partit.
El JH Mataró ocupa la cinquena plaça amb 27 punts, i és el segon equip català de la categoria i tercer absolut. El BM La Roca és 6è amb 23 punts.

Handbol JH Mataró - La Roca

El masculí juga al Baix Llobregat

L'equip masculí del Joventut juga un quart d'hora més tard al poliesportiu de Les Moreres a Esplugues, en un partit ja habitual en la 1a Divisió Estatal, que té un balanç igualat fins ara, amb 4 triomfs locals, 2 empats i 4 triomfs visitants.
L'equip de Jordi Fernàndez busca la quarta victòria consecutiva per consolidar-se en l'esplèndid tercer lloc que ocupa, davant l'equip espluguí que és 9è amb 10 punts menys. A la primera volta va guanyar l'equip mataroní per 26-23 i amb els mateixos guarismes (o sigui 23-26) també va guanyar la temporada passada al Baix Llobregat.

190315Ha_EspluguesJHM1718