El Joventut Handbol Mataró guanya a Montcada i continua tercer de la 1a Estatal

L'equip groc-i-negre ha guanyat amb solvència sense patir mai pel triomf

190302Ha_MontcadaJHM2

El Joventut Handbol Mataró ha obtingut la seva segona victòria consecutiva en la lliga, amb el quart triomf seguit a la pista del Montcada. Ha dominat amb solvència durant tot el partit i d'aquesta manera es manté en el tercer lloc de la 1a Estatal, en la que seria la millor posició històrica... si el manté fins a final de la lliga, en les 8 jornades que queden.

190302Ha_Montcada-JHM4

Els jugadors que dirigeix Jordi Fernàndez han sortit molt mentalitzats i de seguida han obert forat de cinc gols al marcador (6-11 als 12 minuts de joc) amb bona defensa, recuperant pilotes i corrent al contraatac. Un temps mort dels locals ha aturat l'allau de joc i amb un parcial de 3 a 0 han ajustat el marcador, i gràcies als xuts exteriors, que feien mal a la defensa mataronina. S'ha arribat al descans amb aquesta diferència de dos gols (14-16), ja que hi ha hagut intercanvi de gols, amb Oriol Prat i Jaume Pujol fent mal a l'altra àrea.

190302Ha_MontcadaJHM1

A la represa els montcadencs han aconseguit igualar el marcador a 18. Però de seguida s'ha produït la reacció mataronina amb un parcial de 0 a 3, i ja s'ha controlat bé la situació fins al final amb diferències que s'han anat movent entre els 3 i els 5 gols finals.

SALLE MONTCADA 28-33 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Quico Sola porters; Manel Núñez (3), Pablo Vela (1), Oriol Prat (8), Jan Bonamusa (5), Jaume Pujol (8), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (2), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (3), Max Ansón (1), Javi Martín.
PARCIALS: 2-4, 4-7, 8-11, 10-13, 11-14, 14-16 descans; 17-18, 18-21, 20-24, 23-27, 25-30, 28-33.