La mataronina Ona Muñoz fitxa pel KH7 Granollers

Anirà a cobrir la lesió d'una jugadora vallesana fins a final de temporada

190218Ha_OnaMuñoz1

Per un  acord entre el Joventut Handbol Mataró i el BM Granollers, la jugadora mataronina Ona Muñoz passarà a formar part del primer equip del club granollerí fins a final de temporada. La lesió d'una jugadora de l'equip vallesà ha fet que Ona Muñoz pugui jugar la màxima competició estatal i també la Copa de la Reina amb un dels equips punters de l'handbol estatal i que és el màxim representant de l'handbol català femení.

La jugadora esquerrana Ona Muñoz ha fet una temporada espectacular amb l'equip groc-i-negre i actualment és la màxima golejadora del grup C de la Divisió de Plata Estatal amb 142 gols, amb una mitjana de 7 gols per partit, i indubtablement això ha fet que des del club granollerí s'hagin fitxat en ella per cobrir la baixa de Judit Ballesteros. I com que el Joventut té assegurada la permanència a Plata, per part de l'entitat mataronina hi ha hagut totes les facilitat per arribar a un acord.

190218Ha_OnaMuñoz3

L'Ona Muñoz en la seva etapa juvenil ja havia jugat algun partit a la màxima categoria estatal amb l'Esportiu Castelldefels, abans de retornar al Joventut Handbol Mataró, on ha estat peça clau en les últimes i exitoses temporades.

Des d'aquí li desitgem molta sort, a l'Ona, en aquesta nova etapa, que, qui sap, si li pot obrir el camí d'una profitosa carrera en el món de l'handbol.