El Joventut Synergie vol retrobar-se amb el triomf davant el Sant Vicenç

L'equip masculí del JH Mataró busca la cinquena victòria seguida a Sant Esteve de Palautordera

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie rep el dissabte a les 18 hores, al Pavelló Teresa M. Roca, l'equip de l'Handbol Sant Vicenç, amb la intenció de retrobar-se amb la victòria després d'haver patit dues derrotes davant del líder de la Divisió de Plata i d'un dels equips que comparteixen el segon lloc.

Handbol fem. JH Mataró - Sant Vicenç

L'equip vicentí, que havia estat en les dues últimes temporades l'equip català millor classificat a Plata, no està tan bé aquesta temporada i ocupa el 10è lloc amb 14 punts, 6 menys que l'equip mataroní que és 5è a la classificació.

Si l'equip local està al seu nivell normal s'hauria de fer amb els dos punts, tal com va fer en el partit de la primera volta que acabà amb 23-28. Però s'haurà d'estar bé en atac per superar la defensa visitant, que és la seva principal capacitat, cosa que li va servir la temporada passada per guanyar a Mataró per 22-24.

L'equip masculí busca la cinquena seguida a Sant Esteve de Palautordera

L'equip masculí del Joventut, que s'ha enfilat fins el tercer lloc de la classificació en solitari amb 23 punts, juga també a les 18 hores al pavelló "Quatre Hereus" de Sant Esteve de Palautordera, on intentarà sumar la cinquena victòria seguida.

Fins ara l'equip de Jordi Fernàndez s'ha mostrat molt fort fora de casa i dels vuit partits jugats com a visitant només n'ha perdut un, i per la mínima, a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell.

L'equip del Baix Montseny és 12è amb 12 punts, però arribarà molt crescut després d'haver derrotat el BM La Roca en pista contrària. Tenen a les seves files al màxim golejador de la categoria, en Jordi Planas, que ha marcat una mitjana de 9 gols per partit.

A la primera volta el Joventut es va imposar per 32-26 i la temporada passada també va guanyar a Sant Esteve per 25-28. En l'altra visita en aquella pista en partit de 1a Estatal, fa dos anys, la victòria va ser per als locals per 34-27.

180120Ha_SEP-JHMVaqué