El JH Mataró Synergie cau en una pista molt prestigiosa

Va rebre la segona derrota com a visitant de la Lliga a Elda, una pista que havia estat d'Eurolliga

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va patir el dissabte a la tarda a Elda la segona derrota en tota la lliga com a visitant, en la que és també la seva segona derrota consecutiva, davant dos rivals que també l'havien derrotat a la primera volta.

191027Ha_EldaJHM

La pista eldenca és una pista de prestigi, ja que l'equip alacantí havia arribat a guanyar la lliga estatal quatre vegades i havia jugat la Copa d'Europa per última vegada fa 11 anys. Com es pot veure a la foto l'ambient era magnífic i el suport que l'equip local va rebre del seu públic molt notable i decisiu per a la consecució del triomf. I és que l'Elda vol recuperar plaça a la Divisió d'Honor i vol jugar les fases d'ascens.

L'equip local va sortir fort (4-1 als 4 minuts) i, tot i que el Joventut va anar equilibrant el partit, al descans encara mantenia els tres gols d'avantatge (17-14), en una primera part que havia estat de clar domini dels atacs sobre les defenses.

A l'inici de la segona part la defensa local va tancar files i el marcador es va anar obrint fins a arribar als 7 gols de diferència (26-19). En el tram final l'equip groc-i-negre va fer un bon parcial per maquillar una mica el marcador, però sense poder optar mai a la victòria.

ELDA PRESTIGIO 30-26 JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (6), Sara Ruiz (1), Isa Latorre, Zara Verdugo (4), Clara Poo (3), Sandra Fargas (5), Maria Murillo (2), Sara Muniesa, Saray Romero (4), Alisa Forné (1).
PARCIALS CADA 5': 4-2, 6-6, 8-6, 9-7, 13-9, 17-14 descans; 20-17, 23-19, 26-20, 27-21, 29-25, 30-26.