El Joventut Synergie obté la cinquena victòria seguida fora de casa

Va guanyar en terres valencianes derrotant amb total autoritat el Mislata

190112Ha_MislataJHM

L'equip femení del Joventut Synergie Mataró va començar bé l'any a Mislata i allà, en terres valencianes, va aconseguir la seva cinquena victòria seguida en pista contrària i es consolida en un excel·lent cinquè lloc de la Divisió de Plata Estatal.

Les noies de Jordi Rubi havien tancat l'any amb derrota a casa davant el Puchi eivissenc i s'han retrobat amb el triomf, cosa que els permet afrontar el partit del dissabte vinent davant el líder amb ganes de donar la sorpresa.

El Joventut va saber aguantar bé la sortida forta de les mislateres (4-3) i a poc a poc, tancant millor la defensa, va anar agafant el control del partit per arribar al descans amb avantatge de tres gols (11-14).

A la represa l'equip groc-i-negre va sortir molt fort i a l'equador de la segona part ja dominava de 9 gols (15-24) i fins al final, tot i una certa relaxació, es va mantenir aquest avantatge.

HANDBOL MISLATA 23-32 JOVENTUT SYNERGIE MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (10), Sara Ruiz, Isa Latorre, Zara Verdugo, Clara Poo (3), Sandra Fargas (4), Maria Murillo (6), Irene Hernàndez (2), Sara Muniesa (1), Saray Romero (4), Alisa Forné (2); Adriana Murillo.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-3, 6-7, 8-9, 8-11, 11-14 descans; 12-16, 14-20, 15-24, 19-25, 22-29, 23-32.