El Joventut Synergie no falla davant el cuer

Ha superat l'Associació Lleidatana i està igualat amb l'Elda en el quart lloc de la Divisió Plata estatal

Handbol JH Mataró - Lleidatana

L'equip femení del Joventut Synergie, es va desfer el dissabte a la tarda amb solvència del cuer, l'Associació Lleidatana, i compartiex el quart lloc de la Divisió de Plata Estatal amb l'Elda, i està a només tres punts del Puchi eivissenc, que és el segon, i que serà el rival del pròxim dissabte en l'inici de la segona volta al Pavelló Teresa Maria Roca.

El partit jugat contra l'equip lleidatà va tenir poca història, tot i que comptin amb la màxima golejadora del grup la romanesa Ema Precup, que va marcar 6 gols. L'equip mataroní, va dominar des del primer moment i als vint minuts ja guanyava de 6 gols (11-5) i al descans ho feia de quatre (15-11) després d'una primera part espectacular d'Ona Muñoz, la màxima golejadora local, que ja havia marcat 8 dels 12 gols que faria al llarg del partit.

A l'inici de la segona part la diferència va pujar als 9 gols després d'un parcial de 5 a 0, i tot va quedar vist per a sentència.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 29-21 ASSOCIACIÓ LLEIDATANA

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (12), Isa Latorre (2), Clara Poo (5), Zara Verdugo (1), Marina Seda, Maria Murillo (6), Irene Hernàndez, Sara Muniesa, Saray Romero (2), Alisa Forné (1).
PARCIALS CADA 5': 1-1, 4-2, 7-4, 11-5, 12-9, 15-11 descans; 18-11, 20-13, 23-16, 24-18, 27-20, 29-21.