El JH Mataró Synergie aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva

L'equip groc-i-negre ha estat absolutament superior a Agustinos Alicante i s'enfila al cinquè lloc de Plata Estatal

JHM Femení aplaudint

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie, que repetia a casa després de l'agònica victòria davant Dominicos, avui dissabte ha aixafat l'Agustinos Alicante per sumar la tercera victòria consecutiva i enfilar-se fins el cinquè lloc de la classificació de la categoria de Plata Estatal.

El partit ha començat malament per a l'equip local que s'estavellava en la defensa visitant i veia com les alacantines dominaven per 5-8 a l'equador de la primera part. Però l'equip groc-i-negre ha anat agafant el ritme defensiu i ha pogut córrer al contraatac, destacant Ona Muñoz que ha fet 5 gols en aquests quinze minuts finals de la primera part, i al descans el Joventut ja dominava de sis (15-9), després d'un parcial de 10-1.

Handbol JH Mataró - Alacant

A la represa el camí ja ha estat fàcil davant un equip rendit a la superioritat local que a l'equador de la segona part guanyava per 24-11, cosa que vol dir que en mig partit l'equip visitant només havia pogut marcat tres gols i n'havia encaixat 19. Fins al final el partit ja ha estat una exhibició local.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 33-17 AGUSTINOS ALICANTE

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (9), Alisa Forné (1), Isa Latorre (3), Zara Verdugo (1), Clara Poo (5), Sandra Fargas (5), Maria Murillo (4), Irene Hernàndez (1), Sara Muniesa, Saray Romero (1), Berta Vives (2), Adriana Murillo (1).
PARCIALS CADA 5': 2-1, 3-5, 5-8, 8-8, 12-9, 15-9 descans; 18-10, 20-10, 24-11, 26-13, 29-15, 33-17.