El JH Mataró derrota el Montcada fent tota una exhibició

L'equip de Jordi Fernàndez no va donar cap mena d'opció al bon equip vallesà

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Novembre 2018 08:30

Handbol JH Mataró - Montcada

En el partit que donava inici a la festiva tarda de la presentació de tots els equips de l'entitat, el sènior masculí del Joventut Handbol Mataró va fer tota una exhibició per derrotar per deu gols de diferència un equip que sempre sol crear molts problemes com és el Montcada. D'aquesta manera l'equip de Jordi Fernàndez es manté a la part alta de la taula a només un punt del líder.

El partit no va començar bé per als interessos locals, ja que l'equip visitant, com sol ser habitual, tancava molt bé la seva defensa i els seus principals referents, els germans Maresma, resolien bé en atac, i quan ja s'havia traspassat l'equador de la primera part els montcandencs dominaven per 6-8. A partir d'allà la defensa local es va afermar, el jove porter Dani Torvisco va posar el candau a la porteria i el Joventut va obrir forat amb un parcial de 8-0 en 13 minuts, per arribar al descans amb avantatge confortable de sis gols (15-9).

A la represa amb la bona direcció i els gols de Jaume Pujol, ben acompanyat per un altre jove valor de la pedrera com Manel Núñez, la diferència va anar creixent i quan faltaven 13 minuts ja va arribar als 10 gols, que es mantindrien al final, després que haguessin arribat a una màxima diferència de 13 (28-15) en ple festival local.

JOVENTUT MATARÓ 29-19 SALLE MONTCADA

JH MATARÓ: Dani Torvisco, Quico Sola, Bassory Tandian porters; Pablo Vela (1), Manel Núñez (7), Jaume Pujol (10), Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (3), Oriol Prat, Sergi Fuster, Bernat Muñoz (3), Max Ansón (1), Berenguer Chiva, Banjamí Calvill (1), Javier Martín Gonzàlez.
PARCIALS CADA 5': 1-1, 4-5, 6-7, 9-8, 12-8, 15-9 descans; 16-10, 19-13, 21-14, 25-15, 28-15, 29-19.

Els jugadors del sènior B, Benjamí Calvillo (a dalt) i Max Ansón (a sota), també es van afegir a la festa.