El JH Mataró Synergie guanya a Sabadell

L'equip femení d'handbol estrena patrocinador retrobant-se amb el triomf a la pista de l'OAR Gràcia

181024Ha_JoventutSynergie

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró es va retrobar amb la victòria a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, després de la derrota patida la setmana anteriora casa davant l'Amposta. D'aquesta manera l'equip de Jordi Rubi se situa en el 5è lloc a la classificació.

L'equip groc-i-negre ja comptava amb la presència de Clara Poo i Sandra Fargas, absents en el partit anterior, i va sortir en tromba amb un parcial de 0-4. Va anar trobant bones sensacions l'equip local i es va arribar a posar per davant a poc del descans, però tres gols consecutius d'Ona Muñoz (que acabaria sent la màxima golejadora del partit amb 11 gols) van deixar el Joventut per davant al descans (12-14).

181028Ha_OARJHM

A la represa l'equip mataroní va tenir sempre el control del partit quasi sempre amb avantatges entre 4 i 6 gols. Però quan faltaven vuit minuts l'OAR va reaccionar i es va posar a dos gols (23-25). Unes bones defenses i tres gols de Fargas, Poo i Muñoz van tornar la diferència als 5 gols i van sentenciar el partit.

OAR GRÀCIA 26-29 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (11), Sara Ruiz (1), Isa Latorre (1), Alisa Forné, Zara Verdugo (1), Clara Poo (3), Sandra Fargas (6), Marina Seda, Maria Murillo (5), Irene Hernàndez, Sara Muniesa, Saray Romero (1), Maria Muñoz.
PARCIALS CADA 5': 0-4, 3-6, 5-8, 6-9, 10-10, 11-14 descans; 12-16, 14-18, 16-22, 20-24, 23-27, 26-29.