Victòria televisiva del femení del JH Mataró

Ha guanyat a la pista del Sant Vicenç en partit retransmès en directe per La Xarxa

181014Ha_SVi-JHM

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha reaccionat a les dues derrotes que havia patit en les dues darreres jornades, guanyant a Sant Vicenç dels Horts, a la pista del millor equip català de Plata de les dues últimes temporades. El partit ha estat retransmès en directe per "La Xarxa" i s'ha pogut veure la millor versió de l'equip de Jordi Rubi.

El partit ha estat igualat en els deu primers minuts, però a partir d'aquell moment la defensa mataronina ha imposat la seva llei, dificultant molt les accions de l'equip local i sortint al contraatac. En atac les mataronines estaven molt encertades, destacant Clara Poo i Ona Muñoz, i al descans han arribat amb avantatge de quatre gols (12-16), que ja feia pensar en poder repetir la victòria de la temporada passada.

A la represa de sortida, amb Maria Murillo agafant la responsabilitat en atac, el Joventut ha obert un forat de set gols (13-20), que ja ha sabut gestionar molt bé fins al final, sense haver de patir mai per la victòria, mantenint un elevat to defensiu, tot i patir fins a 5 exclusions en la segona part.

HANDBOL SANT VICENÇ 23-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (7), Isa Latorre, Alisa Forné (2), Zara Verdugo (1), Clara Poo (6), Sandra Fargas (1), Marina Seda, Maria Murillo (7), Maria Muñoz (4), Sara Muniesa, Berta Vives.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-4, 5-7, 7-11, 10-13, 12-16 descans; 13-20, 16-23, 18-24, 21-25, 22-27, 23-28.