El JH Mataró obté una magnífica victòria a Palautordera

L'equip groc-i-negre guanya per quarta temporada consecutiva a la difícil pista vallesana

181012Ha_GolPujol

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit una valuosíssima victòria a la difícil pista del Palautordera en la quarta jornada del campionat de 1a Estatal, cosa que li permet mantenir-se en el grup capdavanter de la classificació i deixar-ne despenjat el seu rival.

L'equip mataroní, tot i tenir algunes baixes importants, ha sortit molt mentalitzat en una pista on fa quinze dies havia caigut el Sant Quirze un dels grans favorits del campionat. Ha mantingut a ratlla l'equip local en la seva previsible sortida en tromba i a mesura que avançava la primera part s'ha anat fent amo del partit. Amb una gran defensa, i amb una primera línia molt efectiva formada per Vaqué, Pujol i Bernat Muñoz, el Joventut ha arribat al descans quatre gols per sobre (12-16).

La sortida de la segona part ha estat espectacular, amb Quico Sola aturant-ho quasi tot, l'equip groc-i-negre ha fet un parcial d'1 a 7, per posar-se deu gols per sobre quan només es portaven 7 minuts de la segona part, davant un equip local que anava molt revolucionat en atac.

181012Ha_Defensa

Però després d'un temps mort el "Palau" ha canviat a una defensa oberta molt pressionant, amb la qual els àrbitres s'han mostrat excessivament permissius. Coincidint amb els minuts en els quals l'equip mataroní estava fent rotacions, amb un parcial de 10-2 en 13 minuts, l'equip vallesà s'ha ficat de ple en el partit i en disposició de lluitar pel triomf.

181012Ha_AtacMataró

Els minuts finals han estat molt emocionants. Quan faltava un minut i mig el "Palau" s'ha posat a un sol gol. Però, quan el Joventut estava en inferioritat, Jaume Pujol, que ha estat el màxim golejador del partit, ha tret la seva inspiració per posar el 27-29 quan faltaven 51 segons, i a més forçant una exclusió. Han replicat els locals amb un gol ràpid, però Dani Aguilera ha posat la sentència.

HANDBOL PALAUTORDERA 28-30 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola, Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Sergi Fuster (1), Oriol Vaqué (4), Jaume Pujol (10, 3 de p.), Bernat Muñoz (5), Manel Núnez (3), Dani Aguilera (2), Javier Martín (2), Pablo Vela, Oriol Prat (1), Bernat Bonamusa (2), Max Anson, Benjamí Calvillo.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 5-5, 8-8, 8-11, 11-13, 12-16 descans; 12-20, 14-23, 19-23, 22-25, 25-28, 28-30.

L'equip femení juga el diumenge a la tarda a Sant Vicenç

El femení del Joventut Handbol Mataró que juga a la Divisió de Plata estatal juga el diumenge a la tarda a les 18:05 h a la pista del Sant Vicenç, en partit que serà retransmès en directe per la Xarxa.
La temporada passada el Joventut va guanyar en aquella pista per 26-29, tot i que al final de la temporada les vicentines van ser el millor equip català de la categoria.
Ara els dos equips estan igualats a 4 punts en el grup que ocupa el cinquè lloc de la taula classificatòria, junt amb La Roca, Sant Joan Despí i Mislata. Per davant Benidorm i Elda (8), Sant Quirze (6) i Puig d'en Valls (5).