El femení del JH Mataró topa amb un poderós Elda

L'equip de Jordi Rubi mai ha estat en disposició de lluitar pel triomf

Handbol JH Mataró - Elda

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha caigut a casa davant un poderós Elda Prestigio que l'ha superat clarament per vuit gols de diferència i encadena dues derrotes seguides.

L'equip alacantí ha colpejat ràpidament amb dos gols en un minut i les mataronines, que no han pogut comptar amb Clara Poo lesionada, ja han anat sempre a remolc. Han mantingut el matx igualat fins el 6-7, però l'equip visitant ha començat a defensa amb força i a córrer i en deu minuts ha fet un parcial de 1-7. Després ha mantingut un alt nivell ofensiu i al descans manava de 7 gols.

A la represa l'equip local no ha acabat de trobar solucions per superar una bona defensa rival ni per frenar el potencial de l'atac eldenc, que ha arribat la final amb el màxim avantatge del partit.

JOVENTUT MATARÓ 23-31 ELDA PRESTIGIO

JH MATARÓ: Lídia Benktib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Sara Ruiz (1), Isa Latorre, Alisa Forné (1), Zara Verdugo, Clara Poo, Sandra Fargas (9), Marina Seda, Maria Murillo (5), Irene Hernàndez, Maria Muñoz (3), Saray Romero, Sara Muniesa.
PARCIALS: 3-4, 5-7, 6-10, 7-14, 9-15, 10-17 descans; 13-19, 15-19, 16-23, 19-25, 22-29, 23-31.