El Joventut Handbol Mataró es retroba amb la victòria

Ha superat el Sant Esteve de Palautodera de forma força còmoda

Handbol JH Mataró - Sant Esteve Palautordera

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró s'ha retrobat amb el triomf després de la inesperada derrota de la setmana passada a casa davant el Poblenou. Avui dissabte repetia al Pavelló Teresa M. Roca i ha acabat superant amb certa comoditat el Sant Esteve de Palautordera per 32-26.

L'equip local ha començat amb dubtes i l'equip visitant, que arribava animat pel seu empat davant La Roca en l'anterior jornada, s'ha mantingut per davant fins el 4-5. Ha anat agafant el ritme l'equip local en atac i en defensa, i al descans ja dominava per 15-13.

A la represa l'equip de Jordi Fernàndez ha controlat bé la situació i a manca de 12 minuts ha agafat un avantatge de 6 gols (28-22), en moments d'inspiració de Bernat Muñoz. Fins al final hi ha hagut un intercanvi de gols que ja ha afavorit l'equip local, que ha mantingut el seu avantatge.

JOVENTUT MATARÓ 32-26 S.ESTEVE PALAUTORDERA

JH MATARÓ: Quico Sola i Dani Torvisco porters; Pablo Vela (2), Manel Núñez (3), Jaume Pujol (5), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (1), Sergi Fuster, Oriol Prat, Bernat Muñoz (8), Berenguer Chiva, Max Anson (1), Bernat Bonamusa (5), Javier Gonzàlez (2).
PARCIALS: 2-2, 4-5, 8-6, 10-9, 13-10, 15-13 descans; 18-15, 22-18, 25-21, 28-23, 30-25, 32-26.