El femení del JH Mataró guanya el Mislata i se situa en el pòquer capdavanter

L'equip de Jordi Rubi ha superat un mal inici i ha acabat exhibint-se

Handbol JH Mataró - Mislata

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la segona victòria del campionat davant el Mislata, i es manté en el grup capdavanter de Divisió Plata, junt amb Benidorm, Elda i Sant Quirze.

El partit no ha començat bé per al Joventut. Les valencianes han arrencat molt bé i han fet un parcial de 0-3. Això no ha desmuntat l'equip local, que ben aviat ha empatat el matx. Fins prop del descans el marcador s'ha mantingut igualat (11-10), però entre els dos últims minuts de la primera part i el tres primers de la segona el Joventut ha fet un parcial de 5-0, que ha obert un forat important al marcador.

A partir d'aquí la defensa local ha anat desgastant l'atac visitant que trobava moltes dificultats per trobar forats, i això propiciava el contraatac de l'equip local que s'ha arribat a posar 10 gols amunts (28-18) quan faltaven 7 minuts, i ja ha deixat absolutament decidit el partit.

JOVENTUT MATARÓ 30-22 MISLATA

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Clara Poo (6), Sandra Fargas (7), Saray Romero (6), Alisa Forné (2), Zara Verdugo (1), Sara Ruiz, Maria Murillo, Irene Hernàndez, Isa Latorre, Marina Seda, Sara Muniesa.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 3-4, 7-6, 8-9, 11-9, 13-10 descans; 16-11, 20-14, 23-15, 26-18, 28-19, 30-22.