El femení del JH Mataró dissabte rep el Mislata en el debut a casa

L'equip masculí inicia la lliga de 1a Estatal a la pista del BM La Roca

Després de la seva victòria a Eivissa en el primer partit de la lliga de Divisió Plata Estatal, l'equip femení del Joventut Handbol Mataró debuta a casa rebent el Mislata valencià, que també va guanyar en la jornada inaugural. El partit es jugarà al Pavelló Teresa Maria Roca el dissabte a les 18 hores.

Handbol fem. JH Mataró - Mislata

El Mislata és l'equip davant el qual la temporada passada es va produir el debut en aquesta categoria i en aquella ocasió la victòria va ser per a les valencianes per un ajustat 22-23. Ara l'equip del Joventut que dirigeix Jordi Rubi, que es va mostrar molt sòlid en el primer partit, busca un segon triomf que li permeti consolidar-se en el grup capdavanter.

Comença la Lliga de 1a Estatal Masculina

Aquest cap de setmana comença la competició de lliga de la 1a Estatal Masculina. L’equip del Joventut, que continuarà dirigint Jordi Fernàndez, encara la seva desena temporada en la categoria de bronze estatal, 7a consecutiva de la segona etapa, i inicia amb el “derbi del túnel” a la pista del BM La Roca el dissabte dia 22 de setembre a les 18 hores.

Handbol JH Mataró - La Roca

Resultats històrics a La Roca en 1a Estatal

2017-18 La Roca - Joventut Mataró    30-25
2016-17 La Roca - Joventut Mataró    29-23
2013-14 La Roca - Joventut Mataró    30-22
2011-12 La Roca - Joventut Mataró    28-19
2010-11 La Roca - Joventut Mataró    28-27

2009-10 La Roca - Joventut Mataró    30-30
2005-06 La Roca - Joventut Mataró    30-19
2004-05 La Roca - Joventut Mataró    31-33
2003-04 La Roca - Joventut Mataró    26-26

L’equip mataroní manté pràcticament tot el seu bloc de la temporada passada, en la qual va acabar en un molt bon 8è lloc. L’única baixa destacable és la del porter argenti Julian Felenbok, que ha marxat a jugar a Sòria. La plantilla estarà formada per Quico Sola i Edu Calderón (Esplugues) a la porteria, i com a jugadors de pista continuen Bernat Muñoz, Oriol Prat, Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa, Oriol Vaqué, Sergi Fuster, Daniel Aguilera, Jan Bonamusa, Jaume Pujol i Manel Núñez. S’incorpora Pablo Vela, que arriba del juvenil del Barça. Les convocatòries es completaran amb jugadors del sènior B.

La primera jornada (22/23 setembre)

La Roca – JH MATARÓ
Sant Quirze – Sant Esteve Palautordera
Sant Vicenç – Palautordera
Sant Joan Despí – UE Sarrià
Sant Esteve Sesrovires – Salle Montcada
Salle Bonanova – Granollers B
Poblenou – Esplugues
OAR Gràcia - Sant Cugat

Els equips són els mateixos de la temporada passada amb l’excepció de Poblenou i Salle Bonanova que han pujat i reemplacen Sant Martí Adrianenc, que ha pujat a Plata, i Bordils B, que ha baixat.