Els equips del Joventut Mataró es queden fora de la Copa Catalana

El sènior masculí va guanyar però per marge insuficient i el femení va perdre per la mínima

Els equips sèniors del Joventut Handbol Mataró tenien la possibilitat de continuar lluitant per la Copa Catalana, però en el passat cap de setmana van veure com s'esfumaven les seves possibilitats.

El sènior masculí guanya... però per marge insuficient

El divendres el sènior masculí, encara a la fase de grups, va derrotar un rival molt complicat com és el BM La Roca però ho va fer per un marge massa curt per obtenir la classificació.

Handbol JH Mataró - La Roca
L'equip de Jordi Fernàndez necessitava guanyar de tres gols o més per poder assolir la classificació de forma segura per als quarts de final quedant primer de grup.
Al principi, mentre s'ajustaven defenses, es van intercanviar gols però gràcies a la defensa i una porteria entonada es va anar obrint un marge cada cop més important que va arribar fins als 7 gols i posessió. Al final, un parell d'errades en atac va fixar el 14-8 amb que s'arribà a la mitja part.
A la represa la Roca, tot i que venia amb baixes, va a sortir per totes i l'equip local es va quedar al vestidor... molts errors i pèrdues en atac i poca contundència defensiva contra una primera línea roquerola molt endollada amb un parcial molt important que va arribar a posar els mataronins fins a 3 gols per sota. Quan el Joventut va reaccionar ja al minut 20 de la segona ja va ser tard, tot i arribar a guanyar el partit.

Van jugar: Quico Sola i Basdory Tandian porters; Manel Núñez, Bernat Muñoz, Oriol Prat, Oriol Vaqué, Dani Aguilera, Eric Zambrano, Bernat Bonamusa, Jaume Pujol, Berenguer Chiva, Jan Bonamusa i Sergi Fuster.

Quedava una esperança per continuar endavant i era que el Montcada guanyés a Sant Cugat el diumenge, i l'equip groc-i-negre es pogués classificar com un dels dos millors segons. Però el Sant Cugat es va imposar per 28-27, i s'afegeix a Sesrovires, La Roca, OAR Gràcia, Granollers B, Sabadell, Banyoles i Bordils en els quarts de final.

El femení cau a quarts de final contra el Sant Joan Despí

L'equip femení semblava que ho podia tenir millor, ja que s'enfrontava en els quarts de final contra el Sant Joan Despí, un equip al qual havia derrotar en els dos partits de lliga, i a més, en ser cap de sèrie jugava l'eliminatòria a partit únic aquí a Mataró.

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

Però en aquesta ocasió l'equip del Baix Llobregat va ser molt superior a la primera part davant un Joventut, que no va entrar en el partit fins la segona part. Però ja ho feia amb 7 gols de desavantatge, ja que el descans s'arribà amb un marcador de 10-17. Les noies de l'equip local ho van intentar en una gran segona part, amb gran defensa, i es va arribar a tenir pilota per empatar, però el marcador va acabar en un 24-25 desfavorable, que permet l'equip santjoanenc jugar  la Final a Quatre junt amb La Roca, Amposta i Sant Quirze. Llàstima perquè haver pogut jugar aquesta final hagués estat un bon final a una gran temporada del femení del Joventut.

Van jugar: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (4), Sara Ruiz (3), Isa Latorre (1), Zara Verdugo (2), Ivet Rodríguez, Sandra Fargas (5), Clara Poo (5), Marina Seda (2), Irene Hernàndez i Saray Romero (2).

El sènior B masculí cau a semifinals de la Copa Federació

I completant un cap de setmana negatiu pel que fa a resultats per la club groc-i-negre, el sènior B del Joventut va caure a les semifinals de la Copa Federació davant del Sant Fost per 27-22 i no podrà tornar a jugar la final com havia fet la temporada passada.
La final la jugaran els santfostencs contra l'OAR Gràcia B.