El Joventut Handbol Mataró es juga la continuïtat a la Copa a casa

L'equip masculí rep el divendres el BM La Roca i el femení rep el diumenge el Sant Joan Despí

Els dos sèniors A del Joventut Handbol Mataró es juguen la seva continuïtat a la Copa Catalana aquest cap de setmana en dos molt interessants partits al Pavelló Teresa Maria Roca.

Handbol JH Mataró - La Roca

El divendres a les 21:15 hores el sènior masculí rep el BM La Roca i necessita guanyar de 3 gols o més per continuar endavant i poder jugar els quarts de final.
En efecte està en un grup de tres i en el primer partit l'equip de Jordi Fernàndez va perdre per 24-23 a Esplugues. En el segon partit els espluguins van perdre a La Roca per 25-21.
Això fa que si l'equip mataroní guanya hi hagi un triple empat i la classificació s'haurà de resoldre pel golaverage. Guanyant de 3 el JH Mataró ja tindria un +2, mentre que els roquerols es quedarien en +1, i amb victòria més àmplia doncs millor. Una victòria roquerola, un empat o una victòria local per 1 o 2 gols classifica l'equip vallesà que prepara l'ex-tècnic mataroní Hèctor del Pino.
A la lliga el resultat aquí a Mataró va ser de 27-24 i ja valdria al Joventut per tirar endavant.

El diumenge a les 12:30 hores serà el torn de l'equip femení, que rep el Sant Joan Despí. Les noies, que ara prepara Kike Fernàndez, ja estan en quarts de final, que es juguen a partit únic. I en haver quedat primeres de grup i ser caps de sèrie juguen aquesta eliminatòria a casa. 
El rival és el Sant Joan Despí, equip també de Divisió Plata, però que a la lliga ha quedat per darrere de les mataronines. I en el partit jugat al Pavelló Teresa Maria Roca van caure per 26-21.
Si les mataronines guanyen estaran a la final a quatre que es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny. I podran continuar cercant un títol que el Joventut va assolir ara fa 34 anys, la temporada 1983-84, derrotant a la final el Castelldefels, que aleshores estava a la Divisió d'Honor.

També el sènior B masculí està plantat a la semifinal de la Copa Federació i jugarà el dissabte, a les 20 hores, a la pista del Sant Fost el passi a la final, que ja va jugar la temporada passada caient davant l'Igualada.